ZO Skin Health

ZO® Skin Health Circle -konseptin on kehittänyt Dr. Obagi. Konseptin tavoitteena on luoda tarkoituksenmukaisia ja kestäviä ratkaisuja, joiden avulla voidaan saavuttaa terve iho koko elämän ajan.

Konseptiin kuuluvat tuotteet hoitavat ihoa, suojaavat ihoa ympäristön rasituksilta ja ylläpitävät terapeuttisilla hoidoilla saavutettuja tuloksia.

Konsepti sisältää tuotteita, hoito-ohjelmia ja hoitoja niin tavanomaisiin kuin kroonisiinkin iho-ongelmiin.

ZO Skin Health by Dr. Obagi – ratkaisuja terveempään ihoon

Dr. Zein Obagi kehitti ”ihoterveys”-konseptin jo yli 35 vuotta sitten ja suunnitteli samassa yhteydessä ihon terveyttä edistäviä hoitoja ja hoito-ohjelmia. ZO® Skin Healthin kautta Dr. Obagi on kehittänyt konseptiaan edelleen ja luonut uuden sukupolven tuotesarjan, johon kuuluu terapeuttisia tuotteita ja hoitoja.

Edistyneitä ratkaisuja ihoterveyteen

Dr. Obagi ja ZO Skin Health Inc. ovat kehittäneet yhteistyössä valikoiman terapeuttisia hoitoja, jotka sopivat kaikille ihon laadusta, iästä, sukupuolesta ja etnisyydestä riippumatta. Tuotekehittelyssä on sovellettu viimeisintä ihonhoitoteknologiaa – bioteknologisia komplekseja, kantasolukomponentteja ja monitoimisia jakelujärjestelmiä – joiden avulla tuotteet ja ohjelmat on optimoitu edistämään ihon terveyttä.