Kosmeettiset kestopigmentoinnit

on

Kosmeettinen kestopigmentointi tarkoittaa kulmakarvojen, silmän- ja huultenrajojen pysyvää korostamista, se on tietynlainen ”kestomeikki”.

Kestopigmennoinnit pysyvät ihossa 2-5 vuotta ja haalistuvat pikkuhiljaa ihon uusiutumisen myötä, kadoten lopulta kokonaan. Pigmennoinnin kestoa voi pidentää ja ylläpitää uusimalla hoitoa muutaman vuoden välein.

Kestopigmentointiin varataan aikaa 1-3 tuntia. Pigmentointien värit, sävyt ja mallit suunnitellaan huolella asiakkaan kasvojen piirteisiin sopiviksi. Suunnittelu tehdään paikanpäällä yhdessä asiakkaan kanssa ja asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Käsiteltävä alue puudutetaan ennen pigmennoinnin aloittamista, jotta käsittely olisi mahdollisimman kivutonta ja mukavaa asiakkaalle. Puudutteet ovat geelimäisiä reseptivapaita pintapuudutteita. Käsittelyssä väriaine viedään ihon epidermiskerrokseen pigmentointineulalla.

Jälkipigmentointi tehdään 4-12 viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. Jälkipigmennoinnilla varmistetaan se, että saamme kestopigmennoinneista kauniit ja kestävät.

Kestopigmentointikäsittelyn jälkeen lopputulos on aina n. 30%-50% tummempi kuin suunniteltu lopputulos, mutta ihon parantuessa väri haalistuu halutun sävyiseksi.

Uudet kestopigmentoinnit

Saavuthan ajoissa paikalle (n.10min ennen varattua aikaasi).

Ennen pigmentointien aloittamistasta saat täytettäväksi esitietolomakkeen jonka käymme yhdessä läpi.

Toiveesi huomioon ottaen suunnittelemme huolella tulevien pigmentointien mallin ja värin. Pigmentointi tehdään hypoallergisilla väriaineilla ja työskentelyvälineenä on pigmentointineula jolla väri viedään ihon epidermiskerroksen. Toimenpide on yleensä puudutuksen jälkeen kivuton, mutta halutessasi puudutamme käsiteltävää aluetta lisää. Tavoitteenani onkin, että kokemus olisi sinulle mahdollisimman mukava ja kivuton.

Pigmentoimisen jälkeen käsitellyillä alueilla esiintyy usein turvotusta ja punoitusta. Iho-oireiden  lievittämiseksi käsittelyn jälkeen alueelle levitetään rauhoittavaa voidetta ja päälle laitetaan kylmäkääreet. Turvotus ja punoitus helpottaa yleensä jo seuraavaan päivään mennessä.

Näin uudet pigmentointisi ovat tältä osin valmiit. Saat mukaasi kirjalliset hoito-ohjeet jotka käydään yhdessä suullisesti läpi ja joita noudattamalla takaat itsellesi kauniit kestopigmentoinnit jotka kestävät vuosia.

Me näemme jälkikäsittelyn merkeissä vielä 8-12vkon kuluttua, jolloin uusimme käsittelyn. Jälkikäsittelyt tarkoitus on viimeistellä pigmentoinnit, täyttää mahdollisesti vaalentuneet kohdat ja tarvittaessa muutella vielä värisävyä. Jälkipigmentoinnilla varmistetaan se, että saamme kestopigmentoinneista kauniit ja kestävät.

Kestopigmentointien vahvistaminen

Kestopigmentointisi haalistuvat, kaventuvat ja ohentuvat vuosien saatossa. Myös värisävy voi muuttua. Muutosten korjaaminen ei välttämättä vaadi samanlaista käsittelyä kuin ensimmäisiä pigmentointejasi tehtäessä, sillä ihon alla epidermiskerroksessa on jo jonkin verran väripigmenttiä. Usein pigmentointien vahvistamiseen riittääkin vain yksi käsittelykerta.

Toimenpide tehdään samalla tavalla kuin uusissakin kestopigmentoinneissa.

Saat täytettäväksi esitietolomakkeen, jonka käymme yhdessä läpi.

Jos olet aikaisemminkin käynyt  laitattamassa pigmentointisi meillä voimme tarkistaa asiakasrekisteristä edellisen suunnitelman.

Sinun toiveet huomioon ottaen suunnittelemme huolella vahvistettavien pigmentointien mahdolliset mallin korjaukset sekä värin.Tämän jälkeen saat hetken rentoutua ja odotella puudutusaineen vaikutuksen alkamista.

Pigmentoimisen jälkeen käsitellyillä alueilla esiintyy usein turvotusta ja punoitus.Turvotus ja punoitus laskevat yleensä jo seuraavaan päivään mennessä.

Konsultoimme sinua vielä kotihoidon osalta ja saat mukaasi kirjalliset hoito-ohjeet, joita tarkasti noudattamalla takaat itsellesi kauniit kestopigmentoinnit, jotka kestävät taas useita vuosia.

Kotihoito-ohjeet