Plasmapen

on

Ikääntymisen merkit näkyvät ihossamme ihon ohenemisena ja ihon kimmoisuuden vähenemisenä. Ikääntyessä kollageenin tuotantomme vähenee ja tämä saa ihon tukirakenteet heikentymään, jolloin iho alkaa pussittaan alaspäin ja muun muassa rypyt tulevat esille.

Plasma Pen by Louise Walsh International korjaa ihon ikääntymisen aiheuttamia varioita uudella tavalla. Tekniikan takana on vuosien kliininen tutkimus – ja tuotekehitystyö sekä plasman valjastaminen esteettisen lääketieteen käyttöön.
Plasmakynätekniikassa, plasma synnytetään ionisoimalla typpeä ja happea. Näin syntyvää plasmakaasua singitaan ihoon säädellysti ja nopeasti. Kun plasmasalama osuu ihoon, ihon pintaan muodostuu lämpöpiste, jonka ympäriltä iho kutistuu.

Hoidon vaikutus on pitkäkestoinen. Lämpö johtuu dermikseen saakka ja näin stimuloi fibroblastisoluja, jotka alkavat tuottaan uutta kollageenia ja elastiinia. Tämä reaktio aktivoi ihon omaa toimintaa pitkäksi aikaan, jolloin ihon uusiutumunen jatkuu peräti 12 viikkoa hoidosta parantaen ihon rakennetta ja poistaen ei toivottu löysä iho/poimut pois. Tämä on myös erinomainen laite erilaisissa arpihoidoissa sekä kevyimmissäkin kasvojen ihon laadun freesaamisessa.

Ennen tätä hoitoa suositellaan aina ensin ajan varaamista ilmaiseen konsultaatioon. Näin voidaan varmistaa hoidon sopivuus selvittämällä terveyshistoria sekä asiakkaan toiveet.
Hoitoalueita ovat, yläkasvot, keskikasvot , alakasvot, kämmenselät, kaula, rintakehä, arvet, syylät, tietyn tyyppiset luomet sekä muu ihon sävyn tasoitus.

Muuta huomioitavaa:

Toipumiselle on varattava aikaa noin 5-10 päivää riippuen hoidettavasta alueesta, alueen suuruudesta, sekä ihon omasta toiminnasta.