Ripset ja kulmat

Ripsipidennykset

Vaihtoehtoina on volyymi, klassinen tai niiden yhdistelmä. Asiakkaalle valitaan yhdessä sopiva pituus, kaarevuus ja muoto. Lopputulos määräytyy asiaakkaan toiveiden lisäksi myös mm. omien ripsien kunno/ määrän ja silmän muodon mukaan.

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu

Kun toivot kevyttä ehostusta ja omit omasta takaa kaartuvat kauniit ripset ja vahvat kulmakarvat, tämä on sinulle edukas ja erinomainen tapa saada toivomaasi tulosta. Kulmien stailaus jossa värjätään kulmat sopivalla sävyllä, muotoillaa ja tarvittaessa parturoidaan antaa hetkessä kasvoille kokonaan uuden ilmeen, kehystämällä kauniisti kasvojasi ja tuomalla silmät esiin edukseen. Ripsien värjäys on piste i:n päälle ja lopputulos erittäin luonnollinen.

Lashlift-käsittely ripsille

Tämä hoito on sinulle jolla on omasta takaa ripsiä ( ovat normaalimittaiset/pitkät) mutta ovat esimerkiksi piikkisuorat, vaaleat tai hennot. Tässä ripsienkäsittelyssä omat ripset taivutetaan muottien avulla ylöspäin, ne värjätään, laitetaan hoitava ripsinaamio joka turvottaa ripsikuitua tehden siitä paksumman sekä lopuksi laminoidaan. Lopputulos on mustat tuuheammat ripset jossa upea kiiltopinta.

Kulmien stailaus- paketti

Tämä on ihana lahja-idea lähimmäiselle tai itselle. Tämä sisältää kulmien stailauksen ja meikkineuvonnan asiakkaalle, jossa asiakas saa parhaimmat neuvot onnistuneeseen kulmien laittoon. Hintaan sisältyy upea Chelsea Beautique ammattitason kosmetiikka merkin Brow-kit ylellinen rasia. Kittiin sisältyy 6 eri kulmakarvamuottia, sinulle tarkkaan valittu värisävy, meikkisudit sekä timanttihiotut pinsetit joilla saat pienimmätkin karvat juurineen pois.
Tämän jälkeen et voi enään epäonnistua.