Aguagold Fine Touch

on

Aquagold Touch Fine on uusi, edistyksellinen laite, joka mahdollistaa entistä tehokkaamman mikrokanavaneulaushoidon yksilöllisillä super ainesosa ”coctaileilla”, jotka voivat sisältää esim. puhdasta hyaluronihappoa, erilaisia vitamiineja ja botuliinia.

Aquagold mahdollistaa näiden ainesosien vaikutuksen suoraan dermiksessä, mikä auttaa pienentämään ihohuokosten kokoa, tasoittaa ihon sävyä, pehmentää pieniä ryppyjä ja häivyttää aknearpia. Jos ongelmanasi on myös kuiva iho, hyödyt tästä hoidosta paljon.
Tämä luo pehmeän, luonnollisen näköisen tuloksen, jolloin iho näyttää tasaisemmalta, kiinteämmältä ja nuorekkaammalta. Saat ihollesi välittömän hehkun! Lopputulos on aina erittäin luonnollinen – kasvojen liikkeet, ilmeet ja eleet säilyvät ennallaan.

Laitteessa on 20 neulaa, jotka on kullattu 24karaatin kullalla. Kulta on biologisesti parhaiten yhteensopiva ihmisen ihon kanssa koska se aiheuttaa vähiten ärsytystä ja allergisia reaktioita. Neulat ovat ohuempia kuin ihmisen hius ja siksi hoito on kivuttomampi kuin tavallinen mikroneulaus. Aquagold on FDA:n hyväksymä ja CE -merkitty medikaalinen laite.

Hoitosuositukset ovat aina yksilöllisiä. Hoidon voi ottaa yksittäisenä hoitona tai useimpina hoitokertoina, jolloin hoidot alkuun 4-6vkon välein ja ylläpitohoidot 3-6kk välein.

Hoidon jälkeen tulee välttää hikoilua 24t, kasvojen pesua 4-5t eikä kasvoille suositella meikkiä vuorokauteen.

Hoitoa ei tehdä:

  • Roaccutan kuurin aikana tai jos aikaa on kulunut vähemmän kuin 6kk kuurista
  • jos olet raskaana tai imetät
  • jos sinulla on aktiivinen herpes
  • jos ihollasi on haavoja tai ihotulehdus
  • jos olet kulta-allergikko

Hoitoaika on lyhyt, kestoltaan noin 15-20min.